Televoip Totaal is een klantvriendelijke, bereikbare lokale leverancier van infrastructurele diensten die uw woning of bedrijf binnen komen. Wij houden ons bezig met het leveren van glasvezel en koperverbindingen en de daarop leverbare diensten als internet, telefoon en digtale TV interactief. Wij zorgen of onderzoeken voor u de beste bandbreedte met de juiste provider. Zolang het niet stroomt zoals gas, water en licht bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook de tijd van de telefooncentrale ligt al weer achter ons. Onze Nederlandse infrastructuur is de beste ter wereld. Voor u als gebruiker verandert er maar één ding. De communicatie gaat volledig via de Cloud.

Bent u particulier of heeft u een bedrijf? Bereikbaarheid is van essentieel belang. Het hoeft alleen niet zoveel te kosten als het altijd gedaan heeft. Naast het leveren van een mooie dienst houden wij ons bezig met advieswerk. Wij zijn al vanaf 1988 actief in de telecom wereld, en zijn dus geen standaard automatiseerder. Onze kennis is gestart bij de privatisering van PTT.

Naast de infrastructurele dienstverlening kan Televoip Totaal de partner in contact brengen met een vaste ICT dealer voor het leveren en installeren van benodigde apparatuur. Een Televoip Totaal partner heeft dus geen monteurs in dienst maar maakt gebruik van de kennis van de organisatie Televoip Totaal in combinatie met lokale ICT partners.

De vaste telefonie wordt ook steeds vaker en meer een dienst op uw mobiele smartphone. En een dienst kan iedereen leveren, mits geborgd door de juiste back-up. Zorg dat u de contracten afsluit met de juiste partner. Bij deze Televoip Totaal!

telefonie & data - Televoip Totaal

Meer informatie over onze diensten en mogelijkheden voor een partnerschap?