Naar menu

Momenteel geen storingen te melden

Wat is Televoip Totaal?

Totaalaanbieder

Aanbieder van diensten op het gebied van telefonie en internet en leverancier van aansluitingen; Televoip Totaal is het allebei. Zo dragen we niet alleen zorg voor hoogwaardige koper- en glasvezelverbindingen. We verzorgen ook de daarop leverbare services zoals cloudtelefonie. Dit maakt ons een onestopshop met korte lijntjes, slagvaardigheid en voor ieder wat wils.

Professioneel en persoonlijk

Televoip Totaal is al meer dan 10 jaar actief in de wereld van telecom, waarbij we sinds jaar en dag een professionele aanpak en een persoonlijke benadering combineren. Dat die manier van werken optimaal resultaat biedt, wijst de dagelijkse praktijk keer op keer uit. ‘Vaste kaders’ en ‘bureaucratie’; die termen doen bij ons dan weer géén belletje rinkelen. Ons enthousiaste en toegewijde team van adviseurs gaat en staat voor snelle service en flexibiliteit. En zet áltijd een extra stap. Voor elkaar. Maar vooral voor onze relaties.

Telecomsituatie op maat

Of je nu voor de scherpste prijs gaat of de allernieuwste technologieën gebruiken wilt, wij komen graag bij je langs. Voor een inventarisatie van de huidige telecomsituatie en vrijblijvend advies voor de eventuele toekomstige inrichting ervan. Interesse? Neem contact met ons op.

De diensten waarin wij excelleren

Cloud telefonie

Wanneer je voor een oplossing met cloudtelefonie kiest, verlopen gesprekken niet meer via de telefoonlijn maar via de internetverbinding. In de afgelopen jaren steeg de populariteit van deze nieuwe manier van bellen enorm. Steeds meer bedrijven stappen over naar een moderne telefooncentrale die volledig in de cloud draait.

SIP Trunk

Een SIP Trunk; wat is het? En wat zijn de voordelen van het gebruik ervan? Het zijn vragen die regelmatig aan ons gesteld worden. SIP trunking – voluit Session Initiation Protocol trunking – is een VoIP-technologie waarbij gesprekken via een internetverbinding in plaats van de telefoonlijn verlopen. Die alternatieve route heeft zo z’n voordelen.

Glasvezel

Videobellen zonder ruis op de lijn? Grote bestanden razendsnel up- en downloaden? En eindeloos multitasken in de cloud? Het vraagt stuk voor stuk om een hoogwaardige internetverbinding. Televoip Totaal organiseert en coördineert het gehele traject; van de koper- en glasvezelaansluiting tot de telefoniediensten die erop draaien.

Consulting

Bij Televoip Totaal staat er een arsenaal aan adviseurs klaar om aan de slag te gaan met de beste telecomdiensten voor jouw bedrijf. Van inventarisatie tot realisatie; we organiseren en coördineren het gehele traject. Dit doen we niet alleen, maar samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Wij geloven er namelijk in dat het bundelen van krachten meerwaarde creëert en tot betere resultaten leidt.

Televoip partners