Wat is Televoip Totaal?

Televoip Totaal is een totaalorganisatie met ondersteuning op het gebied van moderne telefonie. Daarnaast leveren wij aan bedrijven en particulieren Infrastructurele verbindingen van Adsl+ tot SIP trunks en Fiber aansluitingen.

De tijd van de telefooncentrale ligt al weer achter ons. Onze Nederlandse infrastructuur is de beste ter wereld. Voor u als gebruiker verandert er maar één ding. Dat is de rekening die bij de dienst telefonie hoort. Hij zal minimaal met 50% zakken. Laat u overtuigen.

Bent u gewoon particulier of heeft u een bedrijf? Bereikbaarheid is van essentieel belang. Het hoeft alleen niet zoveel te kosten als het altijd gedaan heeft. Naast het leveren van een mooie dienst houden wij ons bezig met advieswerk.

Wij zijn al vanaf 1988 actief in de telecom wereld, en zijn dus geen standaard automatiseerder. Onze kennis is gestart bij de privatisering van PTT.

Naast de infrastructurele dienstverlening kan Televoip Totaal de partner in contact brengen met een vaste telecomdealer voor het leveren en installeren van benodigde apparatuur. Een Televoip Totaal partner heeft dus geen telecom monteurs in dienst maar maakt gebruik van de kennis van de organisatie Televoip Totaal in combinatie met lokale ICT partners.

Ook vaste telefonie wordt dus net als mobiel een dienst. En een dienst kan iedereen leveren, mits geborgd door de juiste back-up. Zorg dat u de contracten afsluit met de juiste partner. Bij deze Televoip Totaal!

Telefonie bij Televoip Totaal