Naar menu

Momenteel geen storingen te melden

SIP Trunk

Telefoonverkeer via het internet

Een SIP Trunk; wat is het? En wat zijn de voordelen van het gebruik ervan? Het zijn vragen die regelmatig aan ons gesteld worden. SIP trunking ā€“ voluit Session Initiation Protocol trunking ā€“ is een VoIP-technologie waarbij gesprekken via een internetverbinding in plaats van de telefoonlijn verlopen. Die alternatieve route heeft zo zā€™n voordelen. Het scheelt niet alleen in de kosten. Je profiteert ook van optimale schaalbaarheid en flexibiliteit. Zonder grote investeringen te doen.

De voordelen van SIP Trunk op een rij

Lagere maandlasten

Je bespaart flink op je abonnement- en gesprekkosten. Want je dure telefoonlijn vervalt, en van hoge gesprekstarieven is geen sprake meer.

Schaalbaarheid ten top

Als bedrijf ben je continu in beweging. Op- en afschalen is altijd mogelijk. Zo betaal je alleen voor dat wat je nodig hebt.

Altijd en overal bereikbaar

Op kantoor, thuis of onderweg; telefoneren kan overal, zolang er maar een werkende internetverbinding is. Kostenbesparing op infrastructuurDe traditionele telefoonlijn en de bijbehorende kosten vervallen. Enkel een goede internetverbinding is voldoende.

Ongelimiteerd gelijktijdig gesprekken voeren

Met een onbeperkt aantal kanalen tot je beschikking ben je als organisatie altijd bereikbaar, zelfs als je in gesprek bent.

Meer informatie over SIP Trunk

Wil je eens met een van onze adviseurs in gesprek over de mogelijkheden van SIP Trunk voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We denken graag geheel vrijblijvend met je mee.

Televoip partners