Naar menu

Momenteel geen storingen te melden

Besparingscheck

Steevast goedkoper. En niet te zuinig ook!

Jouw telecomfactuur kan een héél stuk goedkoper. Via Televoip Totaal valt je rekening immers áltijd minimaal 40% lager uit. Geen uitzonderingen daargelaten. Geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Allereerst doordat wij een eerlijk beltarief hanteren. En niemand voor onnodige zaken laten betalen. Voor faxnummers die al lang niet meer in gebruik zijn, bijvoorbeeld. Of aansluitingen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt.

Besparingscheck

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png, gif, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Over de besparing

De besparing zit ‘m in het héle plaatje. Ook in slim omgaan met telefonie. Wij koppelen jouw 06-nummers dan ook aan vaste nummers. Daarmee bezuinig je aanzienlijk op doorgeschakelde gesprekken naar buiten toe. En door jouw belangrijkste contacten in het buitenland onderdeel van je telefoniepakket te maken, bellen jullie in het vervolg gewoon kosteloos.

40% uit je telecomfactuur knippen; het klinkt te mooi om waar te zijn. Wellicht kun je dan ook wel wat bevestiging gebruiken, zwart-op-wit. Stuur dus nú een recente rekening naar ons op, en wij koppelen binnen 1 week de mogelijke besparing aan je terug. Dan is het vervolgens enkel nog de vraag: ga je voor steevast goedkoper, of blijf je ook in de toekomst een dief van je eigen portemonnee.

Wat kunt u van Televoip Totaal verwachten?

Flexibel

Een extra telefoonnummer nodig of juist nummers opzeggen? Nú bedacht betekent vandaag nog ingeregeld. Op- en afschalen is altijd mogelijk, omdat we graag meebewegen met jouw organisatie.

24/7 hulp en advies

Telecommunicatie kent geen openingstijden. Daarom zijn wij 24/7 voor ondersteuning bereikbaar. Of je nu hulp of advies nodig hebt, wij zijn slechts één berichtje of belletje van je verwijderd.

Kostenbesparend

Met onze scherpe tarieven moet het wel héél gek lopen, wil je niet voordeliger uit zijn dan bij een andere partij. Je factuur valt vaak tot wel 40% lager uit.

Actuele kennis

Wil je optimaal adviseren, dan moet je weten waarover je praat. Met een schat aan actuele vakinhoudelijke kennis, ervaring en mankracht in huis durven we met zekerheid te stellen: bij ons alleen de beste hulp.

Onestopshop

Bij ons vind je alles op het gebied van telefonie onder één dak. Dat betekent korte lijntjes, maar ook al je telefoniegerelateerde zaken op één factuur. Overzichtelijker kan het niet.

Groot partnernetwerk

Wij hebben lijntjes lopen met alle aanbieders in Nederland. Hierdoor leveren wij via ieder netwerk. Dat is niet alleen uniek in telecomland, het werkt vooral ook ontzettend prettig. Voor alle partijen.

Televoip partners