Hosted Voice

Binnen 3 à 4 jaar zal de “telefooncentrale” verdwijnen uit de bedrijfsgebouwen. De meeste bedrijven zullen overstappen naar Hosted Voice, ofwel bellen via de ”Cloud”. Dit betekent dat de telefooncentrale wordt vervangen door een telefooncentrale op afstand. Fysiek houdt men dan alleen nog telefoontoestellen in het bedrijfsgebouw die verbonden zijn met de centrale op afstand.

Deze centrale op afstand heeft alle technische mogelijkheden die de huidige centrales ook hebben, sterker nog, die zelfs uitgebreider zijn. Het voordeel is dat er niet meer geïnvesteerd hoeft te worden in de centrale, alleen de toestellen moeten worden aangeschaft. Ook het onderhoud komt te vervallen. De mobiele telefoons van het bedrijf worden naadloos in het systeem opgenomen en gedragen zich als een normaal vast toestel binnen de centrale.

De basiskosten van Hosted Voice zijn €12,50 voor vaste toestellen en €37,50 voor mobiele telefoons, onbeperkt bellen en internet verkeer. Een combinatie van beide is mogelijk.

Voor € 8,00 kunt u de huidige ISDN lijn al laten vervangen door een SIP trunk.

Samen met het telecombedrijf van de klant en de installateur adviseren wij de uiteindelijke klant wat hij zou moeten doen en stippelen de weg uit daar naar toe.

Voor de particulier hebben wij al pakketten vanaf € 7,50 per adres inclusief onbeperkt bellen binnen Nederland en uiteraard ook naar mobiel.

Televoip Totaal levert Hosted Voice diensten van Telfort Zakelijk en Tele2.

Klik op de logo’s voor meer informatie over de diensten en opties (PDF).

Telfort Zakelijk bij Televoip Totaal

Tele2 bij Televoip Totaal

Introductiefilm Telfort Zakelijk

Introductiefilm Tele2